Staphorst   0522-461798

Service & Onderhoud periodiek

Wilt u een CV Ketel onderhouden?

Een veilig en warm huis door regelmatig cv-onderhoud

De tijd dat uw verwarming dagelijks aan staat en flink zijn werk moet doen is weer aangebroken. Het is belangrijk om regelmatig uw cv-ketel te laten onderhouden. Zo voorkomt u onnodig gasverbruik en zorgt u voor een veilig en comfortabel warm huis.

Service Troost Installatie

Direct een afspraak maken of wenst u meer informatie? Bel 0522-461798


Voorkom storingen Installatiebedrijf H. Troost besteedt speciale aandacht aan service en onderhoud op alle terreinen waar wij werkzaam zijn. Een goede bereikbaarheid en uitstekende service staan hoog in ons vaandel geschreven. Voor preventief of correctief onderhoud, uitgebreide controlebeurten of kleine klusjes, u bent bij ons op het juiste adres.

Het maakt daarbij niet uit of de apparatuur door ons geïnstalleerd is of door een ander bedrijf. Als u kiest voor een langdurige samenwerking met Troost is het handig om een onderhoudscontract af te sluiten. Daarin staat wat u van ons kunt verwachten, hoe vaak wij langskomen en welke kosten wij in rekening brengen. Wij stemmen een onderhoudscontract af op uw specifieke wensen en behoeften. U weet dus precies waar u aan toe bent.