Staphorst   0522-461798

Electrische installatie

Wij zijn uw partner voor al uw elektrotechnische wensen van idee tot uitvoering, en ook daarna. Onze serviceafdeling staat dag en nacht voor u klaar om bij calamiteiten de continuïteit van uw bedrijf en daarmee de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. De diverse vaktechnische certificaten laten zien dat Installatiebedrijf H. Troost uw vertrouwen waard is en zijn een bevestiging van de hoge kwaliteit waarop u altijd kunt rekenen. Vanzelfsprekend leveren wij optimale kwaliteit en service, maar we zetten graag net dat ene stapje extra. 

Troost heeft alles in huis wat u nodig heeft en u heeft één aanspreekpunt voor alle disciplines, dat is wel zo gemakkelijk!

Het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties is natuurlijk een kernactiviteit. Van winkelcentrum tot kantoor, van school tot fabriek, overal komt u onze elektrotechnische installaties tegen.

Niet verwonderlijk, want wij zijn erkend SEI-installateur.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de installaties met het oog op de toekomst worden ontworpen. Daar waar mogelijk treffen we nu al de voorzieningen waar u in de toekomst wellicht gebruik van wil maken. Installatiebedrijf H. Troost verricht ook inspecties en keuringen aan uw installaties.

Troost Electra